Kva Liv Hilda gjer paa...

Detta aaret gaar eg pa Hald Internasjonale Senter der eg gaar paa linja Team Nettverk. No har eg byrja praksisperioden min og vil proeve aa fortelje litt om kva eg gjer her. Det hadde vore koseleg aa ha faatt litt meldinger paa kva som kan verte betre eller berre ei helsing.

søndag, februar 26, 2006

Klar for siste innspurt

Nå har jeg vært ei uke i Antsirabe (Lille-Norge), og er temmelig sliten. Vi har hatt ansvar for barna hele uka. Og selv om det har vært gøy, har det vært krevende. Noen dager har jeg stuppet i seng kl 21.00. og sovnet med en gang. Livet er hardt, dere... Blant det vi har gjort, er gipsmasker, skattejakt, dansing og tegning.
Og i går var det Nordmannsforbundsfesten. Det var skikkelig stas; med det fineste vi hadde av klær og gourmetmat (trøfler, laks og norsk konfekt). Temaet var eventyr, og ungdommene hadde ansvar for underholdninga. Vi mimte,danset og sang. Miriam og jeg hadde skrevet om eventyrsvisa slik at teksten passet til melodien til "Come together". Den ble skikkelig bra! Og jeg danset klassisk med en papirfugl i hånda, til Nocturne. Se det for dere! (Det var bare tulledans, altså)
I morgen tidlig kl 07.00. tar vi taxibros tilbake til Fandriana. Denne siste perioden blir på ca tre uker. Da gjelder det å utnytte tida og mulighetene maks. Både til å lære studentene engelsk, og til selv å bli bedre kjent med kulturen og menneskene. Selv om jeg nok blir litt isolert (uten internett), tror jeg det kommer til å bli greit. Nå går liksom det meste mye lettere. Utrolig hvordan man blir vant til nye ting.
Og så, min store bekymring for tida: Hva skal jeg gjøre til høsten? ELler, rettere sagt: Hva skal jeg studere til høsten? Det virker for meg som et umulig valg. Så dersom noen har noen forslag eller vil be over det, så vær velkommen til det!

GRATULERER med dagen i morgen, pappa!

"Minstemann, minstemann, i Guds rike er ingen større enn ham.
Jeg blir kalt John, men det gjø'kke det grann.
Jeg er glad at jeg er minstemann"

(Fritt sunget av Ingunn)